29 Nisan 2024

Siyaset Akademisine Bakan Yardımcısı Katıldı

Ak Parti Düzce Siyaset Akademisi Dördüncü Hafta Dersleri Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu Ve Prof. Dr. Abdullah Topaçoğlu Tarafından Verildi.

01 Nisan 2018 Pazar 20:38
443 Okunma
Siyaset Akademisine Bakan Yardımcısı Katıldı

Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Siyaset Akademisinin dördüncü haftasının konukları Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ve Prof. Dr. Abdullah Topaçoğlu oldu.

Siyaset Akademisine Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da katıldı. Düzce Siyaset Akademisinin ilk dersini veren Prof. Dr. Abdullah Topaçoğlu Toplumsal Yapı ve Aile yapısı hakkında bilgiler verdi.

Çocuğun doğduğu andan ergenlik dönemi ve ailenin kurulmasına kadar süren süreci anlatan Topaçoğlu, 28 Şubat sürecinde din derslerinin 8 yıllık eğitimin sonrasına konulması bilinçli bir projeydi.

Ancak daha küçük yaşlarda alınan din eğitimi çocuğun değer yargılarının güçlü olmasını sağladığı bilinmektedir diye konuştu.Ardından kürsüye gelen Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, tecrübe paylaşımında bulundu. Yavilioğlu, 28 Şubat sürecinde yaşanan mağduriyetleri anlattı.

Ardından 2001 yılından itibaren ülkede değişen siyaseti anlatan Yavilioğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ardından siyaset yapma şekli değişecek.

Daha fazla kuşatıcı olmak zorunda kalacaksınız. Çünkü 50 + 1 almak zorundasınız. Siyaset daha merkezi olacak ve iletişim de bu şekilde olacaktır dedi.

Dersin ardından katılımcıların soruları yanıtlandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.