15 Mayıs 2024

Şheps Murat Şahabe Güven Tazeledi

Düzce (TÜFAD) Antrenörler Derneği 6. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Mevcut Başkan Şheps Murat Şahabe güven tazeledi

06 Şubat 2023 Pazartesi 12:30
117 Okunma
Şheps Murat Şahabe Güven Tazeledi

Düzce TÜFAD 6. Olağan Genel Kurulu Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü salonunda yapıldı. Genel Kurulda Şheps Murat Şhabe'nin oluşturduğu liste güven tazeledi. 
Şheps Murat Şahabe genel kurulda yaptığı konuşmasında üyelerine teşekkür ederken, telefonunun 24 saat açık olacağını belirterek, her zaman yanınızda olacağım" dedi.

TUFAD genel kuruluna Düzce Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık,  Düzce Cam Düzcespor başkan yardımcısı Zekeriya Korkmaz ve genel kaptan Cemil Tüysüz,Düzce eski il temsilcisi ve Düzcespor eski başkanı Bayram Ali Kubilay, hakem derneğinden Saim Yılmaz, Mustafa Yılmaz, Numan Şirin ve Nihat Hartlı, Düzce ASKF başkanı Erkan Yılmaz,  Düzce il Futbol temsilcisi Gökhan Karadağ , saha komiserler derneğinden Metin Çarıkçı ve üyeler katıldı. 
Kongre sonrasında yeni antrenörlere diplomaları verilirken hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından kongre son buldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.