16 Nisan 2024

ŞEHİR MEZARLIĞINDA OT İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kurulan ekip, ilk olarak Şehir mezarlığını ilaçladı.

25 Haziran 2020 Perşembe 13:00
337 Okunma
ŞEHİR MEZARLIĞINDA OT İLAÇLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Şehir merkezindeki tüm mezarlıklarda ot ilaçlama çalışmalarının tamamlandığını belirten ekipler, "Mezarlıklarda oluşan yabani otları etkisiz hale getirmek ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla ilaçlama çalışmalarının ilk aşamasını tamamladık. Bu sayede mezarlıklara gelen ziyaretçiler daha rahat edecek" dedi.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca, tüm mezarlıklarda ilaçlama işleminin havaların ısınması ile başlandığını ve ilk ilaçlama bakım çalışmalarının sona erdiğini söyleyerek, mezarlıklarda kullanılan ilaçların etkisinin 10-15 gün süreceğini belirtirken; ziyarete giden vatandaşların otlarla temas etmemeleri, ilaçlama yapılan bölgelerde dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.