27 Nisan 2024

ŞEHİR KİMLİĞİ VE KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAYA DA ÇALIŞTIK”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, şehrin farklı kesimlerinden seçmenler ile sohbet toplantılarında bir araya geldi.

27 Mart 2024 Çarşamba 21:00
57 Okunma
ŞEHİR KİMLİĞİ VE KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAYA DA ÇALIŞTIK”

Özlü, bir yandan şehrin sorunlarını çözerken, diğer yandan bir şehir kimliği ve kültürü oluşturmaya çalıştıklarını anlattı.
31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere yönelik propaganda çalışmalarını sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, önümüzdeki 5 yıla yönelik projelerini anlatmaya devam ediyor. 

Üzerinde uzun süredir çalışılan ve kaynakları da hazırlanan projeler ile şehrin gelişme ve kalkınma sürecinin devam etmesini amaçlayan Özlü, seçmenlerde güven oluşturuyor. 

Seçimlere 4 gün kala eğitim camiası temsilcileri, milliyetçi gruplar ve eczacılar ile sohbet toplantılarında bir araya gelen Başkan Özlü, geçtiğimiz 5 yılda şehrin sorunlarını çözdüğünü, bunun yanında stratejik adımlar atarak bir şehir kimliği ve kültürü oluşturmaya da çalıştığını belirtti.  

Günü birlik hareket etmediklerini ve milletin değerlerine çok saygılı olduklarını vurgulayan Özlü, doğru bir istikamette ilerlediklerini ifade etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.