25 Nisan 2024

Sedaş Düzce Muhtar Dernekleri Başkanları İle Bir Araya Geldi

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Düzce Muhtarlar Dernek Başkanları ve İlçelerinin Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir otelde yapılan toplantıda bir araya geldi.

02 Kasım 2018 Cuma 11:47
667 Okunma
Sedaş Düzce Muhtar Dernekleri  Başkanları İle Bir Araya Geldi

Toplantıda Müşteri Hizmetleri Grup Müdürü Orhan Sönmez, Şebeke İşletme Grup Müdürü Burhan Ak, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Şebeke Operasyon Müdürü Gürcan Seymen, Dağıtım Varlıkları Şebeke Yapım İşleri Müdürü Gökhan Öztürk, Düzce İli Şebeke Operasyon Yöneticisi Barış Cerlet, Düzce Şebeke Yapım İşleri Sorumlusu Yasin Durna,Teknik Destek Help DeskUzmanı Burçin Başcı da katıldı. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk muhtarlarla çok faydalı geçen bir toplantı yapıldığını belirterek muhtarlarımızı dinleyerek tüm taleplerini ayrı ayrı dinledik. Ayaklarına sağlık toplantımıza onur verdiler. Yönetici arkadaşlarımız da gündeme taşınan tüm konuları aynı anda dikkate aldı. Muhtarlar Dernek Başkanları bulundukları ilçelerdeki mahalle ve köy muhtarlıklarının taleplerini ayrı ayrı ilettiler. Muhtarlar en önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. Kendileri ile yüz yüze iletişimde bulunmak üzere onlarla bir araya gelmekten onur duyduk. Muhtarlar bulundukları mahalleleri ve köyleri burada yaşayan vatandaşlarımızı, halkımızı temsil ediyorlar ve bölgelerindeki vatandaşlar adına bizlerle iletişim kuruyorlar. Gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi özverili çalışmalarla yürüten muhtarlarımıza, hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu toplantıların iletişim açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çözüm sağlayacağımız konularda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her iş için görev verdiğimiz her arkadaşım çözüm sağlama konusunda sorumlu ve yetkilidir. Bu toplantılar sayesinde süreçlerimizi nasıl işlettiğimiz hakkında, yatırımlarımız ve projelerimiz ile ilgili bilgilendirmeleri sağlıyoruz. SEDAŞ için de bu toplantının çok faydalı olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.