29 Nisan 2024

seçime Hazırız Yüzde 81 1 Bakan 3 Milletvekili

Erken Seçim Tarihinin Açıklandığı Tarihte Umre De Olan Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Dönüşte Düzenlediği Basın Toplantısında Medya Mensuplarının Karşısına Geçti.

25 Nisan 2018 Çarşamba 00:24
366 Okunma
seçime Hazırız Yüzde 81 1 Bakan 3 Milletvekili

Keskin Seçim bizim için normal bir vakıa diyerek seçime her zaman hazır olduklarını belirttiği açıklamasında İl Başkanlığının ulvi bir görev olduğunu, aday olmayacağım ama; Cumhurbaşkanımız ol derse olurum.
Keskin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de ülke genelinde hiçbir il başkanı aday olacağım demez. Biz il başkanları olarak hiçbir zaman aday olmayız. Cumhurbaşkanı ve Partimiz Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, takdir ederse tabi ki aday oluruz. Ama kendisi bir şey demedin çıkıp ben adayım diyemem. aday olmayı da düşünmediğini söyledi.

MHP-AK Parti Cumhur ittifakının birlik ve beraberlik içinde süreceğini ve bunun sandığa olumlu olarak yansıyacağını kaydeden İl Başkanı Keskin, Bakan Faruk Özlü ve Milletvekillerine sahip çıktı. Keskin ayrıca, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü nün yeniden milletvekili aday adayı olacağını düşünmediğini ve bakanlık görevine devam edeceğini söyledi. Keşir in ise yeniden aday aday olabileceğine dikkat çekti.
CHPden 15 milletvekilinin İyi Partiye geçmesi hareketini de Milletimiz bu tür hadiseleri hiçbir zaman normal karşılamamıştır diye yorumladı.
Hikmet Keskin açıklamasının devamında partisi, yönetimi ve şahsıyla ilgili yapılan dedikodulara da tepki gösterdi: Söylentiler ne insani ne de İslamidir. Karalamayla yol alınmaz dedi:

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.