8 Mayıs 2024

Seçim Ziyaretleri Devam Ediyor

Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 27. Dönem Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Düzce İl Teşkilatını ziyaret etti.

27 Eylül 2018 Perşembe 22:28
380 Okunma
Seçim Ziyaretleri Devam Ediyor

Yerel seçimler öncesinde özellikle AK Partide seçim ziyaretleri hız kesmiyor.
Yerel seçimlerde uygulanacak projeler ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek için son olarak AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek Düzceye geldi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Tahir Akyürek, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde parti teşkilatları ile buluşarak değerlendirmelerde bulunuyor.
Bu kapsamda Düzce il teşkilatına gelen Akyürek, karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen toplantıda seçimler öncesi kendisine verilen önerileri dinleyerek yapılması gereken hususlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce İl belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, İlçe ve belde Belediye Başkanları, ilçe ve belde il başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.