26 Nisan 2024

SATADYUM VE SPOR SALONLARI VATANDAŞLARA AÇILDI

Korona virüs sürecinde kapatılan Düzce 18 Temmuz Şehir Stadı, kapılarını yürüyüş ve koşu yapmak isteyen vatandaşlara açtı.

09 Haziran 2020 Salı 23:15
483 Okunma
SATADYUM VE SPOR SALONLARI VATANDAŞLARA AÇILDI

Sosyal mesafe kuralları ile yapılan yürüyüş ve koşularda vatandaşlar yoğun talep gösteriyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında vatandaşların kullanımına kapatılan Düzce 18 Temmuz Şehir stadyumu, normalleşme sürecinin ardından kapılarını vatandaşlara açtı.

Hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olacak şekilde stadyuma alınan vatandaşlar, alanda yürüyüş ve koşu faaliyetlerini sürdürüyor. Yoğun talebin olduğu zaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri yeni misafirlere kapıları kapatıyor. İçeriden vatandaşlar çıkmadıkça yeni kişiler alınmazken, stadyum hoparlörlerinden de aralıklarla korona virüs ile ilgili uyarılar yapılıyor. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.