27 Nisan 2024

ŞARKINI EVDE SÖYLE YARİŞMASI SONUÇLANDI

Düzce Gençlik merkezinin Düzce il genelinde organizasyonunu yaptığı muzik yarışması sonuçlandı

30 Mayıs 2020 Cumartesi 22:30
353 Okunma
ŞARKINI  EVDE  SÖYLE  YARİŞMASI SONUÇLANDI

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından pandemi sürecinde evde kalan gençlerimizi daha verimli, yetenekleri göstermeleri adına yapılan Şarkını Evde söyle projesi kapsamında 13 - 27 mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenler belirlendi. Şarkını söyle evde kal projesiyle Online olarak Düzce il geneli 14 - 28 yaş arası yapılan yarışmaya 25 genç yetenek katıldı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından pandemi sürecinde gerçekleştirilen şarkını söyle evde kal projesi kapsamında yapılan online muzik yarışmasında ilk 3 sırayı aln genç yetenekler.

1-Yıldıray Burak ŞAŞMAZ

2-Berkay Yiğit ATEŞ

3-Seyfi DEMİR

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından pandemi sürecinde gerçekleştirilen şarkını söyle evde kal projesi kapsamında yapılan online muzik yarışmasında ilk 10 dereceyi paylaşan yetenekli genç müzisyenlere ceşitli hediyelerini Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa YAZICI verecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.