3 Mayıs 2024

SALI PAZARI MODERN HALE DÖNÜŞÜYOR

Düzce Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesinde Salı Pazarı olarak bilinen bölgede yapımı sürdürülen modern pazaryerinde çalışmalar devam ediyor. Ekipler, çatısının kapanmasını sağladığı pazaryerinde elektrik ve su mazgal imalatlarına başladı.

26 Ocak 2024 Cuma 11:45
110 Okunma
SALI PAZARI MODERN HALE DÖNÜŞÜYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehir merkezi genelinde özellikle yoğun nüfusun olduğu bölgelere dair başlattığı projelerden biri olan Hamidiye Mahallesi Modern Pazaryeri projesinde çatı kaplama işlemi tamamlandı. Salı Pazarı olarak bilinen ve Hamidiye, Sancaklar,Körpeşler, Çamköy, Karaca, Beyciler, Akınlar, Karacahacımusa, Sarayyeri ve Arapçiftliği mahalleleri başta olmak üzere birçok mahalleye hizmet verecek şekilde projelendirilen pazaryeri iyiden iyiye ortaya çıktı.

Düzce Belediyesinin kendi öz kaynaklarını kullanarak inşasını sürdürdüğü 2 bin 337 metrekare kapalı alana sahip pazaryerinde çatı tamamen
kapatılırken, ekipler, elektrik ve su mazgal imalatlarına başladı.Ulaşımı kolay ve ferah olan, tezgah aralıklarının da hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından rahatça kullanılabilecek şekilde düzenlenmesiyle örnek pazaryeri haline bürünen alanda daha sonra sırasıyla boya işlemleri, su deposu yapımı, dekor kaplama işlemleri ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.