29 Nisan 2024

“Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevrilecek”

Yeşil Ay ve Bisikletliler Derneklerinin 50 ilde eş zamanlı olarak 28 Nisan 2019 tarihinde Düzce dede saat 14,30 startı verilecek olan sağlıklı yaşam için pedal çevirelim etkinliği düzenlendi.

27 Nisan 2019 Cumartesi 22:15
503 Okunma
“Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevrilecek”

 Yeşilay Düzce Şubesi Başkanı Av. Ali Dilber, yaptığı açıklamada Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Bisikletliler Derneğinin 50 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği "Yeşilay 9. Bisiklet Turunun 28 Nisan Pazar günü saat 14.30’da başlayacağını belirterek, Düzce'de Cedidiye Meydanı önünden başlayacak etkinliğe tüm Düzcelileri davet etti.
Yeşil Ay Düzce şube başkanı Av.Ali Dilber Bisiklet turu kapsamında Kent parkta mola verilip ikramlar dağıtılacak ve Anıtpark'ta sonlanacaktır. Yeşilay 99 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor" Yeşilay’ın, bugüne kadar toplumla ve gençlikle kucaklaşmayı, onları her türlü zararlı alışkanlıktan ve bağımlılıktan korumayı ve kurtarmayı hedefleyen birçok faaliyete imza attığını belirterek, her yıl düzenlenen 9. Yeşilay bisiklet turu etkinliğimizi vesile kılarak halkımızın bağımlılık konusunda farkındalık düzeyini arttırmak için Düzce'de çeşitli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Yeşilay 99 yıldır bağımlılıklarla mücadele ediyor, toplumu ayırt etmeden önleyici koruyucu hizmetlerini her yere ve herkese ulaştırmaya çalışılıyor. Bizler de ilimizde okullar başta olmak üzere, halk eğitim merkezlerinde, gençlik ve kültür merkezlerinde yerel yönetimlerin desteğiyle önleme, bilgilendirme çalışmalarını yapıyoruz, etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da Yeşilaycı olmak için, bağımlılıklardan uzak durmak için, sağlıklı yaşamak için bir nedenim var” diyerek kutlayacağımız haftada, bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz" dedi.    

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.