16 Nisan 2024

SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLARAK HER ZAMAN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Düzce ve komşu illere şifa dağıtmaya kululuşundan itibaren devam eden Düzce Özel Çağsu Hastanesinde her zaman görevimizin başındayız etkinliği düzenlendi.

21 Mart 2020 Cumartesi 20:30
388 Okunma
SAĞLIK ÇALIŞANLARI OLARAK HER ZAMAN  GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Sağlık Bakanı Koca'nın koronavirüse karşı yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarını TBMM'de milletvekillerine alkışlatması üzerine"sağlık çalışanlarının alkışlanması yurt genelinde kitlesel etkinliğe dönüştü.
Sosyal medya üzerinden geniş kitlelere ulaşan etkinlik kapsamında, saat 21.00 itibarıyla vatadandaşlar evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışladı.
Vatandaşların yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına alkışlarda destek vermesini Düzce Özel Çağsu hastanesi çalışanlarından karşılık buldu.
Düzce Özel Çağsu Hastanesi sağlık personelleri düzenledikleri etkinlikle sağlık çalışanları olarak her zaman görevimizin başındayız etkinliği düzenledi.
Düzce Özel Çağsu Hastanesinde düzenlenen etkinliğe Baş Tabip Opr.Dr.Zübeyir Özdemir,işletme direktörü İsmail Altın,Düzce ve çevre illere şifa dağıtan doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.
Gerçekleştirilen etkinlikte Düzce Özel Çağsu hastanesi sağlık çalışanları sağlık çalışanları olarak her zaman görevimizin başındayız sologanlarıyla  evlerinin balkonlarından dakikalarca alkışlarla  destek veren vatandaşlara alkışlarla karşılık verdi.

Düzce Çağsu Hastanesi işletme direktörüİsmail Altın mikrofonumuza yaptığı açıklamada viris salgını nedeniyle dünyamız tehlike altında ülkemizde bu konuda devletimiz milletimiz bir arada çok güzel işler başarıyor.Halkımız sağlık bakanımızın çağrısıyla akşam 9 da balkonlarında sağlık personeline minnetini göstermek için onları alkışladı.Bizde bugun çağsu hastanesi olarak milletimize duyduğumuz şükranı göstermek için onlara alkışlarımızla tekrardan  karşılık verdik.Biz görevimizin her daim başındayız.
Allah izin verirse ülkemiz bu zor günlerden kurtulup feraha ereçekğini belirtti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.