29 Nisan 2024

Saadette 100 Bin İmza Süreci Başladı

Partilerde Cumhurbaşkanlığı Başvuru Süresi Dün İtibariyle Son Bulurken Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Da Aday Olanlar Arasında Yer Aldı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 22:36
391 Okunma
Saadette 100 Bin İmza Süreci Başladı

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, partisinin cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklanan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlunun da yarışa dahil olabilmesi için toplaması gereken 100 bin imza kampanyası için tüm Düzceliler den destek isteyerek kampanyanın yarın 08.00 itibariyle Merkez İlçe Seçim Kurulunda başlayacağını söyledi. Sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin bilgilendirmede bulunan Mertol seçim kurulları yarın sabah saat 08.00dan itibaren çalışmaya başlayacak akşam saat 20.00da mesaileri bitecek. Ama saat 20.00 oldu seçim kurulunun önünde 10, 20, 50 kişi imza vermek için varsa bu kuyrukta bekleyen dostların nüfus kağıtları alınacak seçim kurulunun içerisinde bunların imza kampanyası bittikten sonra seçim kurulu mesaisini bitirecek. Seçim kuruluna giderken imza verecek her vatandaşımızın yanında nüfus kağıdı olacak. Bu süreçte bizim dışımızda İYİ Parti, Vatan Partisi de 100 bin imza çalışması yapacağı için imza verecek vatandaşımızın bir başka Cumhurbaşkanı adayına imza vermemiş olması gerekiyor. 3 tane önemli konu; Nüfus kağıdıyla gideceğiz, yaşadığımız bölgedeki seçim kuruluna gideceğiz, imzamızı verdikten sonra seçim kurulu bir evrak verecek alındı belgesi gibi. Bu belgeyi de seçim kurullarının önüne kuracağımız Saadet Partili teşkilat mensubu kardeşlerimizin standında bizim arkadaşlarımız alacak. Onlar da onu kaşeleyecek. İmza kampanyası için hazırladığımız broşürler var. İmza kampanyası için tüm Düzceli hemşerilerimizi Saadet Partisi Cumhurbaşkanı adayına destek olmak adına kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Sadece üyelerimiz beklemiyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.