15 Mayıs 2024

ROTA EGİTİM ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE COCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADILAR

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı daha coşkulu kutlayabilmeleri amacıyla Rota Eğitim çeşitli etkinlikler düzenledi.

22 Nisan 2022 Cuma 21:45
503 Okunma
ROTA EGİTİM ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE COCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADILAR

Rota Eğitim Kurumu Müdürü Gülbin Erol Çalışkan önderliğinde kurum öğretmenlerinin destekleriyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102'nci yıl dönümünü daha coşkulu  kutlamaları amacıyla 22 Nisan'da etkinlik programı hazırlandı.

22 Nisan saat 17.00'da başlayan kutlama töreninde öğrenciler ilk olarak 23 Nisan şarkısını söylediler. Sonrasında çocuklar; Şiir dinletisi, Oratorya gösterisi ve Atatürk Çocukları isimli şarkıyı hep beraber söyleyerek etkinlik programını tamamladılar.  

Rota Eğitim Müdürü Gülbin Erol Çalışkan tören sonrası yaptığı kapanış konuşmasında "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan'ı, Kurumumuza yakışır şekilde kutladık 

 Eğitim kurumumuz ve öğrencilerimiz, günler öncesinden büyük bir heyecanla hazırlıklarını gerçekleştirdi. Bizler de bu şölen havasında gerçekleşen bayramımız velilerimizle birlikte kutladık. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun." dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.