28 Mart 2024

Rektör Çakar'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisi olan 15 Temmuz hain darbe girişimi; devletimizin varlığını milletimizin birliğini, beraberliğini ve egemenliğini hedef alarak, milletin iradesine, demokrasimize kast etmiştir.

14 Temmuz 2020 Salı 21:00
361 Okunma
Rektör Çakar'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “tabanı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanetten kaynaklanan bir örgüt” şeklinde tanımladığı, devlet kurumları içerisine sızan FETÖ/PDY mensubu teröristler ve onların işbirlikçileri; halkımızın iradesine, Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanına, Meclisimize ve Hükümetimize karşı menfur, haince ve alçakça bir darbe girişimine kalkışmışlardır.
Bu ihanet şebekesi tarafından, Türk milletinin uçaklarından, helikopterlerinden ve tanklarından halkımızın ve emniyet güçlerimizin üzerine pervasızca ateş açılmış, yüzlerce vatan evladımız şehit olmuş, binlerce insanımız ise yaralanmıştır. 
Geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında da olağanüstü bir mücadele örneği gösteren, canı pahasına tankların ve silahların önüne çıkan kahraman milletimiz, emniyet güçlerimiz ve vatansever askerlerimiz ile birlikte, bu hain kalkışmayı başarıyla püskürterek yeni bir milli mücadele ve demokrasi destanı yazmıştır.
Vatanımızın ve milletimizin bekası için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor; FETÖ/PDY ve terör örgütlerinin her türlü faaliyetlerine karşı mücadele veren bir Üniversite olarak, demokrasimize her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha yüksek sesle vurguluyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.