28 Mart 2024

Regaib Kandilinde Gelenek Bozulmadı

Düzce Belediyesi Her Kandilde Olduğu Gibi Regaib Kandili Yatsı Namazı Sonrasında Yine Vatandaşlara Kandil Simidi Dağıttı.

23 Mart 2018 Cuma 19:56
382 Okunma
Regaib Kandilinde Gelenek Bozulmadı

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan stantlarda Regaib Kandili Mevlidi sonrasında yatsı namazı kılan vatandaşlara kandil simidi dağıtıldı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu, Meclis Üyesi Gönül Asuk ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıçın da vatandaşlara kandil simidi dağıttığı etkinlikte Başkan Yardımcısı Çelebioğlu mübarek gün ve gecelerimizden biri olan Regaib Kandiline bizleri ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Cedidiye Camiinde bu gecenin faziletini idrak eden vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtarak onlarla hasbihal etme fırsatı bulduk. Tüm hemşerilerimin kandili mübarek olsun dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.