29 Mart 2024

Refüjlerin Görsel Zenginliği Artıyor

Düzce Belediyesi kentin görsel zenginliğini ve ağaç çeşitliliğini artırmak için kentin dört bir yanında ağaç ve çiçek dikim çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ela Bahriye Oral Bulvarındaki refüje Hatmi Ağacı dikti.

04 Şubat 2021 Perşembe 17:30
268 Okunma
Refüjlerin Görsel Zenginliği Artıyor

Düzce Belediyesi, kent genelinde yaptığı çiçek ve ağaç dikimi ile Düzce’de her mevsimi güzelleştirmeye devam ediyor. Kentin dört bir yanında çiçek dikimine yaz-kış devam eden Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe, kavşak, D-100 ve D-655 yollarını rengârenk çiçeklerle ve ağaçlarla süslüyor.

Ekipler son olarak Ela Bahriye Oral Bulvarındaki refüje Hatmi Ağacı ve çim tohumlaması yaptı. Fidan dikim mevsiminde özellikle boş refüjlerde peyzaj çalışmalarını yoğunlaştıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni ağaçlar dikerek görsel zenginliği de artırıyor. Düzce Belediyesi, kişi başına düşen yeşil alanları artırmak için ağaç dikimi çalışmalarını 2021 yılında da sürdürecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.