29 Nisan 2024

RAMAZAN ÇADIRI’NDA BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER

Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlikleri bu yıl da birbirinden farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Cedidiye Meydanı’na kurulan çadırda düzenlenen program kapsamında Ramazan ayının ilk gününde Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya Düzceliler ile buluştu.

12 Mart 2024 Salı 16:45
45 Okunma
RAMAZAN ÇADIRI’NDA BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLER

Düzce Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerine hızlı bir giriş yaptı.Cedidiye Camii önüne kurulan etkinlik çadırı Ramazan ayının ilk günü Teravih namazının ardından yüzlerce Düzceli’nin akınına uğradı. Baştan sona dopdolu hazırlanan Ramazan etkinliklerinin ilk gününde Düzceliler Ünlü Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya ile bir araya geldi. 

İnteraktif şekilde seyircileri ile sohbet şeklinde gerçekleştirdiği söyleşide Kapaklıkaya; “Öncelikle Ramazan’ımız hayırlı olsun. Tüm İslam alemine hayırlar getirsin diliyorum. Bu akşam kalbinizin kapısını tıklatarak gönlünüze misafir olmaya geldim. Düzce benim hep gönlümde zaten. Biraz oruçtan biraz değerlerimizden ve çocuklarımızdan bahsedeceğiz bu akşam.Mevlana diyor ya; aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşırlar diye. Kalpten kalbe iletişim olmazsa birbirimize inanmayız.

Sizinle iç içe olmak beni çok mutlu ediyor. Bizim ilk önce yapmamız gereken iş Allah’ımızı kitabımızı ve dinimizi iyi öğrenmektir. Bunun için de Kur’an-ı Kerim’i iyi okumamız ve öğrenmemiz gerekiyor” dedi.

Söyleşinin yanı sıra etkinlik çadırında bulunan çocuklar için de hazırlanan ikramlar aileleri memnun ederken Ramazan ayı boyunca belirlenen takvim çerçevesinde organizasyonlar aynı yerde devam edecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.