7 Mayıs 2024

Partimize Gösterilen Büyük Teveccüh Bizleri Gururlandırmaktadır.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine hem genel merkezimizde hem de 81 ilin bütün teşkilatlarında çalışmalar büyük bir titizlikle devam etmektedir. AK Partimize her zamanki gibi büyük bir teveccühün olması bizleri gururlandırmaktadır dedi.

16 Kasım 2018 Cuma 17:23
449 Okunma
 Partimize  Gösterilen  Büyük  Teveccüh  Bizleri Gururlandırmaktadır.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, partileri nezdinde bugün sona erecek olan belediye başkan aday adaylığı başvuruları hakkında açıklamalarda bulundu.
Keskin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine hem genel merkezimizde hemde 81 ilin bütün teşkilatlarında çalışmalar büyük bir titizlikle devam etmektedir. AK Partimize her zamanki gibi büyük bir teveccühün olması bizleri gururlandırmaktadır. İlimizde ve ilçelerimizde partimize bir çok aday adayı belediye başkan adaylıkları için başvurmuş durumdadır. Aday adaylığı başvuralı bugün 17:00 itibarı ile sona erecektir.
Yine bugün tüm ilçe teşkilatlarımızda saat 19:00da ilçe belediye başkanlıklarına başvuran aday adaylarımızın tanıtım programı yapılacaktır.
17 Kasım Cumartesi (yarın) günü saat 13:00 da İl belediye başkanlığına başvuran adaylarımızın tanıtımı yapılacaktır. 18 Kasım Pazar günü ise 18 Temmuz kapalı spor salonunda Pazar günü saat 10:00 ila 16:00 saatleri arasında yapılacak temayül yoklaması hakkında genel merkezin son bilgilendirmesine göre ise; sadece ilçelerin temayül yoklaması olacak, il belediye başkanlığı için ise temayül yoklaması yapılmayacaktır. İl belediyesi hakkında genel merkezimiz yapılacak istişareler sonucunda nihai kararı verecektir. Ayrıca yine genel merkezimizin talimati ile temayül yoklaması basına kapalı yapılacaktır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.