30 Nisan 2024

ÖZLÜ;“KALBİNİZ VE RUHUNUZLA ÇALIŞIN, DÜZCE’MİZİ CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDİN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Aynı kabinede birlikte çalıştığı Ulaştırma ve Altyapı Eski Bakanı Ahmet Arslan’ı Düzce’de ağırlayan Başkan Özlü, güne AK Parti Gençlik Kolları toplantısı ile başladı.

04 Mart 2024 Pazartesi 16:45
78 Okunma
ÖZLÜ;“KALBİNİZ VE RUHUNUZLA ÇALIŞIN, DÜZCE’MİZİ CUMHURBAŞKANIMIZA HEDİYE EDİN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, yerel seçimlere hazırlığında sergilediği performans ile dikkat çekerken, destek veren isimlerin Düzce ziyaretleri de devam ediyor. Son olarak Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Ahmet Arslan’ı Düzce’de misafir eden Başkan Özlü, ilk toplantısını AK Parti İl Gençlik Kolları ile yaptı. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Arslan ve Özlü ile görüşme fırsatı bulan gençler hem sorularını sordu hem de seçime hazırlıkları hakkında bilgiler verdi.

ARSLAN: “GENÇLER ‘FARUK BAŞKAN DEDİĞİNİ YAPAR’ DİYOR”
Toplantıda gençlerle sohbet eden eski Bakan Arslan Düzce’de seçimlere çok güçlü hazırlanmış bir teşkilat olduğunu gördüğünü dile getirerek “Gençlerden duydum 
Faruk Başkan dediğini yapar’ diyorlar. 31 Mart Sayın Cumhurbaşkanımıza Düzce’mizin hediye edildiği bir seçim olacak inşallah” dedi.

“31 MART’TAKİ ZAFER HEPİMİZİN EMEKLERİ İLE OLACAK”
Toplantıda gençlere hitap eden Başkan Özlü ise 31 Mart Yerel Seçimlerinin en önemli iş olduğuna dikkat çekerek gençlik kollarının tebliğ ve projelerin gençlere anlatılması konusunda büyük öneme sahip olduğunu belirterek “Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Ahmet Arslan bizimle. Ben de kendisi ile aynı kabinede görev yaptım. Düzce’de bazı toplantılarımız var. Kendisi aslen Karslıdır. Burada Karslı kardeşlerimizi ziyaret edeceğiz. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Toplantımızın amacından söz etmek istiyorum. Bütün gençlerimizden rica ediyorum. Tek amacımız seçimleri kazanmaktır. Kazanacağız. Gençlerimize anlatın, neler yapıldığını, yapılacağını anlatın. Şuurlu bir gençlik inşa edelim. Biz ne yapacağız demeyin. 31 Mart Seçimlerinde Düzce’de çok güzel bir sonuç alıp Cumhurbaşkanımıza hediye edelim. Bunu hep birlikte yapabiliriz. 
Bu seçimlerde ne yapabilirsek en güzelini yapalım. Bu seçimlerde çok güzel bir sonuç alacağız ve bu sonucu Sayın Cumhurbaşkanımıza armağan edeceğiz. 
Düzce sizin diyeceğiz” dedi.

“DÜZCE, TÜRKİYE’NİN İLK 10 ŞEHRİ ARASINDA YERİNİ ALACAK”
Gelecek dönem projeleri ve Düzce’nin kalkınması için yapılacak önemli çalışmalarından söz eden Başkan Özlü, spordan altyapıya, Mobilya Kent’ten içme suyuna kaynağı belli olan projelerden bahsederek “Gelecek dönem için planladıklarımızı bir kitapta topladım. Aslında kitapta yer alan her bir projenin ana amacı İnsani Gelişmişlik Endeksi bakımından Düzce’yi Türkiye’de ilk on şehir arasına sokmaktır. Bunu nasıl yapacağız? Şehrimizi her alanda kalkındırarak yapacağız. Mega projelerimiz var. Mesela; Düzce’ye bir Mobilya Kent kuracağız aynı İnegöl gibi. 
İçme Suyu altyapısından söz edelim mesela. Bu şehrin alt yapısında %50’den fazla kayıp, kaçak var. Bu altyapıyı komple değiştiriyoruz. İller Bankası’ndan 45 Milyon Euro kredi almaya hak kazandık. Yine DSİ kaynakları ile 650 Milyon TL değerinde yeni bir arıtma tesisi kuruyoruz. Bunlar gerçektir. Bunu yaptığımız zaman kayıp, kaçak oranı %10’un altına inecek.  Millet Bahçesi 2. Etap içinde uzun yürüyüş parkurları yapacağız. Bir de Bağlantı Yolu üzerinde planladığımız Kuzey Spor Kampüsü içinde Maraton Pist yapılacak. Güney Spor Kampüsü içinde de yürüyüş pisti olacak. Mevcut kullanılan alanlarda da güvenliği sağlamak için de aydınlatma gibi ne ihtiyaç varsa onları yapalım” ifadelerini kullandı.

ŞENGÜLOĞLU: “GENÇLİĞİ ÖNEMSEYEN BİR SİYASİ ANLAYIŞTAN GELİYORUZ”
Toplantıya katılan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu da AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana gençliğe ne kadar önem verdiğinden söz ederek “Gençlerle siyaset yapmayı çok önemseyen bir anlayıştan geliyorum. Partinin gençlik kollarından, gönüllükten geliyorum. Bugünlere kadar geldik. Gençlerle ilgili ne program yaparsanız yapın, ben gelirim. Bütün programımı ona göre ayarlarım. Benim önceliğim gençlerdir. 25 gün hayatımıza virgül koyacağız. Bu seçimleri büyük zaferle kazanacağız. İnşallah 31 Mart’tan sonra hepimizin gayreti ile kazanacağımız zaferi hep birlikte kutlayacağız. Biz zayıf görünemeyiz, iktidar partisiyiz. Bu ülkeyi biz yönetiyoruz. Bunun bilincinde olalım, programlarımızda bir arada olalım. Güçlü çalışalım, hedefimize ulaşalım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.