27 Nisan 2024

ÖZLÜ: PERSONEL ÇIKARTMAYACAĞIZ

DÜZCE AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK ÖZLÜ GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

11 Ocak 2019 Cuma 20:45
724 Okunma
ÖZLÜ: PERSONEL ÇIKARTMAYACAĞIZ

 AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı AK Parti'li Faruk Özlü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Düzce'de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özlü, gazetecilerle birlikte yemek yiyerek sohbet etti.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özlü, partisinin il başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin istifalarını değerlendirdi. Özlü, Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin kendi istekleriyle istifa ettiğini açıkladı. Özlü, " Süreç devam ediyor. Kararı genel merkezimiz en yakın zamanda açıklayacaktır" dedi.

Özlü, belediye meclisindeki isimlerin halkta karşılığı olan sevilen isimlerden seçileceğini kaydederek, "Meclis üyelerimiz henüz belirlenmedi. Düzce'nin demografik yapısını dikkate alıp, mesleklerine de bakarak meclis üyelerini tespit edeceğiz" diye konuştu.Düzce belediyesinde mali sıkıntı olmadığının altını çizen Özlü, şunları söyledi:
Düzce belediyesinde mali sıkıntı olmadığının altını çizen Özlü, şunları söyledi:"Maaşların verilmemesi gibi bir sorun yok. Belediyeden personel çıkartma gibi bir düşüncemizde yok. Taşerondan kadroya geçen personelin durumu ile ilgili tüm belediyelerde genel anlamda ortak bir çalışma ile Türkiye’yi de kapsayacak bir çalışma düşünülüyor. Belediye işçisi kesinlikle mağdur edilmeyecektir.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.