3 Mayıs 2024

ÖZLÜ; “KENDİNİ DEĞİL, KENTİNİ DÜŞÜNEN BAŞKANA OY VERİN”

Düzce Belediye Başkanlığı görevinde gençlere özel önem veren AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Gençlere çok çalışmalarını öğütleyen Özlü, ilk oylarını ise dikkatli kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

29 Ocak 2024 Pazartesi 18:15
71 Okunma
ÖZLÜ; “KENDİNİ DEĞİL, KENTİNİ DÜŞÜNEN BAŞKANA OY VERİN”

Düzce Belediye Başkanlığı döneminde eğitim yatırımlarına özel önem vererek 48 derslikli bir ortaokul ve 24 derslikli bir ilkokul binasının yanı sıra 2 modern kütüphaneyi Düzce’ye kazandırarak öğrencilere ders çalışacak tam donanımlı yeni mekanlar oluşturan, başlattığı “Düzce Gençlik Festivali” ile de spor turnuvalarından yarışmalara, dans gösterilerinden konser serisine kadar birçok program ile gençleri buluşturan Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, gençlerle bir araya geldi. AK Parti İl Gençlik Kolları’nın organizasyonunda gerçekleştirilen programa, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük de katıldı.

ÖZLÜ: BEDAVA VAATLERİNE İNANMAYIN
Erguvan Sosyal Tesislerindeki Ertuğrul Gazi Otağ Çadırındaki buluşmada, ilk kez oy kullanacak gençlerle sohbet eden Başkan Faruk Özlü, öğütlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Öğrencilik yıllarının İstanbul’da geçtiğini ve bu süreçte çok güzel bir sosyal çevre edindiğini belirten Özlü, “Üniversiteye ilk kez gidecek olan gençlerimiz, mümkünse İstanbul’da okuyun. 
İstanbul okumak için ayrıcalıklı bir şehir, bir dünya şehri. Size sadece bir diploma değil, vizyon da kazandırır. 
Bilmek çok önemli, ama kimi tanıdığınız da önemli. Geniş bir sosyal çevreniz olsun. Bu faaliyetlere katılın, sosyal olun, güzel arkadaşlıklar kurun” dedi.
Gençlere çok çalışmaları tavsiyesinde de bulunan Özlü, “Çalışmaktan hiç yılmayın” derken, bedava vaatlerine ise inanmamaları gerektiğini vurguladı. 
“Ne olursak olalım, en iyisi olalım” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Özlü, tüm hayatı boyunca bunu kendisine düstur edindiğini ifade etti.

“İLK OYUNUZU DOĞRU İNSANA VERİN”
Son olarak 5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde şehirde köklü değişiklikler yaptığını ve kronikleşmiş tüm sorunları çözdüğünü anlatan Özlü, “Bizim yaptığımız her işin arkasında sağlam bir projelendirme, sağlam bir matematik analizi vardır. Hiçbir işi üstün körü yapmadık. Çok güzel bir sürece girdik. 
Bu sürecin devam etmesi lazım. İlk oyunuzu çok dikkatli kullanın. Doğru insana oy verin. Bu şehre en fazla katkıyı kim sunacaksa ona oy verin. 
Kendini değil, kentini düşünen başkana oy verin” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: BU VİZYONA İHTİYACIMIZ VAR
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ise, “Sayın bakanımız konuşmasında sizin ve ülkemizin geleceğine yönelik fikirlerinden söz etti. 
İşte bizim ülke olarak bu vizyona ihtiyacımız var. Sizlerin bu şehirde daha rahat, daha güvenli olmanız, sizin konforunuz için şehri inşa etmeye çalışan bir 
başkanımız var çok şükür” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.