27 Nisan 2024

ÖZEL FATMA HATUN HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Özel Fatma Hatun Hastanesi, hekim kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

05 Kasım 2020 Perşembe 23:00
817 Okunma
ÖZEL FATMA HATUN HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji (Deri Ve Zührevi Hastalıklar) Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Haydar Parlak, Özel Fatma Hatun Hastanesi’nin Profesör hekim kadrosuna katıldı. Uluslararası ve ulusal birçok makalesi bulunan Prof. Dr. Parlak, dermotoloji alanındaki başarıları ile biliniyor. 33 yıl kamu hastanelerinde görev yaptıktan sonra başarılı çalışmalarını Özel Fatma Hatun Hastanesi’nde devam ettirecek olan Prof. Dr. Ali Haydar Parlak, hasta kabulüne başladı.
Prof. Dr. Ali Haydar Parlak Kimdir?
İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1987 mezunu olan Prof. Dr. Ali Haydar Parlak, Uzmanlık eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalında 1993 yılında tamamlamıştır.
1993-2000 Yılları arasında İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesinde Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Ali Haydar Parlak,  Öğretim üyeliğine ilk olarak 2000- 2003 yılları arasında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında başlamış ve yeni kurulmuş olan  Dermatoloji Anabilim Dalının gelişmesine katkıda bulunmuştur.
Prof. Dr. Ali Haydar Parlak, 2003 yılında hizmet vermeye başlayan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji (Deri Ve Zührevi Hastalıklar) Anabilim Dalının kurucu Öğretim Üyesidir. Yaklaşık 20 yıl boyunca Öğretim Üyesi Olarak Görev Yaptığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde çok sayıda uzman hekim ve pratisyen hekimin yetişmesine katkıda bulunmuştur.
Prof. Dr. Ali Haydar Parlak, 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri, Yale Üniversitesi, Dermatopatoloji bölümünde gözlemci olarak çalışmıştır.
Prof. Dr. Ali Haydar Parlak’ın, Uluslararası ve Ulusal Hakemli bilimsel dergilerde yayımlanmış çok sayıda makalesi ve Ulusal Dermatoloji kitaplarında çok sayıda bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Deri ve Zührevi Hastalıklar alanında çok sayıda bilimsel toplantıya Oturum başkanı ve Konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ali Haydar Parlak’ın Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Toplantılarda sunulmuş çok sayıda sözel ve yazılı bildirisi bulunmaktadır. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.