19 Mayıs 2024

Otobüs Şoförü Uyuşturucu Taşırken Yakalandı

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan bir tesiste mola veren otobüs şoförünün şehirlerarası uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Şoförün üzerinden ve otobüs bagajından yüklü miktarda uyuşturucu çıktı

02 Haziran 2023 Cuma 13:30
137 Okunma
Otobüs Şoförü Uyuşturucu Taşırken Yakalandı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Anadolu otoyolu Ankara istikametinde bulunan bir dinlenme tesisine giren şehirlerarası otobüste şoför olarak bulunan V.Ö isimli şahsın üst ve bagajlarında yapılan aramada;17 parça halinde toplam daralı 11 kilo 610 gr Esrar maddesi, 2 parça halinde toplam daralı 2 kilo 150 gram Toz Esrar maddesi ele geçirildi.Şüpheli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alındı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.