20 Mayıs 2024

Op.Dr. Sedat Çeliker CHP'den Aday Adayı Oldu

Op.Dr. Sedat Çeliker Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunu İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’ya teslim etti.

28 Kasım 2023 Salı 18:30
141 Okunma
Op.Dr. Sedat Çeliker CHP'den Aday Adayı Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Düzce Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları sürüyor. Parti binasında düzenlenen programda Op.Dr. Sedat Çeliker, aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Özcan Dağıstanlı’ya teslim etti.

Düzce’de yıllardır sağlık hizmeti ile Düzcelilerin gönlüne giren Op.Dr. Sedat Çeliker yaptığı konuşmada “36 yıldır Düzce’de Düzceli vatandaşlara sağlık sektöründe hizmet verdim. Doğduğum yer olmasada doyduğum yer olan Düzce’de eminim ki birçok Düzceli’den daha çok Düzceliyim. Balıkçıların dediği gibi Vira Bismillah. İnşallah hayırlısı olur. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.