27 Nisan 2024

Ömer Küçük’ten “Büyük” Projeler.

“İnsan ve İstihdam Odaklı Çalışacağız”

12 Ocak 2019 Cumartesi 18:45
791 Okunma
Ömer Küçük’ten “Büyük” Projeler.

Ömer Küçük’ten  “81 Günde 81 Proje” Sözü..
İYİ Parti CHP. ortak  Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, düzenlediği basın toplantısında “insan ve istihdam odaklı” çalışacaklarını belirterek “güler yüzlü basının kentin aynası olduğunu” vurguladı. “81 GÜNDE 81 PROJE “ taahhüdünde bulunan Küçük, Düzce halkının 12 m3’e kadar ücret ödemeyeceğini dile getirdi.
İyi Parti CHP. Ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, “Çalışan Gazeteciler Gününde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
Her Zaman Eleştiriye Açığız”
“İnsan ve istihdam odaklı”
çalışacaklarını kaydeden Küçük, basının da içinde bulunduğu zor şartları bildiklerini de belirterek  “güler yüzlü basın esasımız” diyerek “Bizi eleştireceksiniz, sizin bizi uyarma göreviniz var” dedi.
"Konutlara 12 m3’e Kadar Su Bedava "        
“81 GÜNDÜ 81 PROJE” mesajı veren İYİ Parti Düzce İl Başkanı Küçük, bismillah diyerek göreve başladığımızda önce su paralarında yeni bir uygulamayla işe başlayacaklarını  söyledi. Küçük, 4 kişilik bir ailenin 12 m3 su tüketme zorunluluğu olduğunu belirterek “ Bu yüzden gelir gelmez ilk meclis toplantısında karar alacağız ve 12 metreküpe kadar konutlarda halkımız bedel ödemeyecek” dedi.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’da basının uyarma ve eleştirme yönünün dikkate alınmasının önemi üzerinde durarak:” Bizim, bizi anlayanlara ihtiyacımız var, Basın halkın gören gözü duyan kulağı, konuşan dili ve yüreğidir. Basın güler yüzlüyse kent mutludur ” dedi.         

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.