28 Nisan 2024

Ömer Küçük Düzce’yi Düzcelilerle Birlikte Yöneteceğiz.

CHP-İYİ Parti İttifakının Belediye Başkan Adayı Küçük Çalışmalara Başladı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 21:15
1125 Okunma
Ömer Küçük  Düzce’yi  Düzcelilerle Birlikte Yöneteceğiz.

İYİ Parti ve CHP ittifakının Düzce Belediye başkan adayı Ömer Küçük, düzenlediği basın toplantısında Düzce belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Küçük “Düzce olması gereken yerde değil. Bizim derdimiz Düzce ve Düzceli’nin geleceğidir. Ayrımız gayrımız yok tek derdimiz Düzce” dedi.
CHP ve İYİ Parti’nin gerçekleştirdiği güç birliğinin ardından 'Tek aday güçlü aday'  ilkesiyle İYİ Parti adına seçime girme kararı alan Ömer Küçük,düzenlediği basın toplantısında neden aday olduğunu anlattı.

Siyasete 90’lı yıllarda Anavatan Partisi’nde (ANAP) başladığını ifade eden Ömer Küçük, Milli Eğitim ve Kültür eski Bakanı Avni Akyol, Necmi Hoşver ve Feti Görür’ün de adını anarak başladığı konuşmasında  üç dönem MHP’den aday olduğunu da hatırlatarak İYİ Parti ve CHP’nin  güç birliği girişimi sonucu İYİ Parti çatısı altında Düzce Belediye başkan adayı olarak çalışmalara başladığını söyledi.
Düzce’nin bugüne kadar geldiği noktanın hiç de olumlu bir gelişme olmadığını kaydeden Küçük, “Düzce 15 yıldır olması gereken yerde değil. Biz Düzce halkıyla görüşüp istişare ederek siyasi görüş ve siyasi parti gözetmeden Düzce’ye bir ivme kazandırmak istiyoruz” dedi

Küçük, bir gazetecinin  “Belediye başkanlarının istifası veya görevden alınması Düzce’deki çalışmaları ne derece etkiledi” şeklindeki sorusunu "Görevden alınma korkusu başarısızlık getiriyor. Kendine güvenmeyen başkan, kendine güvenmeyen bürokrat rahat görev yapamaz. Düzce böyle bir korkunun altında mesafe alamamıştır, geri kalmıştır. Biz Düzce’yi Düzcelilerle birlikte yöneteceğiz. Biz kimseden korkmuyoruz. Ankara’nın baskısı ‘görevden alınma korkusu’ başarısızlık getirmiştir” diye konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.