2 Mayıs 2024

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

26 Ekim 2022 Çarşamba 22:30
148 Okunma
OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Tanju Acar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Gündem maddelerini meclis üyelerine aktaran Acar, ilk sözü oda faaliyetlerini anlatması için Meclis Katip Üye Murat Sert’e verdi.
Düzce TSO Meclis Katip Üyesi Murat Sert, Ekim Ayı döneminde Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, iç ve dış ziyaretler, katılım sağlanan iç ve dış paydaş programları ile ziyaretler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. 

Toplantı’nın devamında, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası için inşaat komisyonu kurulmasına karar verildi.Toplantı’nın son kısmında, Temmuz, Ağustos ve Eylül Ayları Mizanları ve Bütçe Gerçekleşme durumları gündeme alındı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.