28 Nisan 2024

OCAK AYI MECLİS 2. TOPLANTISI TAMAMLANDI

Düzce Belediyesi Ocak ayı meclis toplantılarının ikinci birleşimi meclis başkan vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı da görüşülen 20 gündem maddesi karara bağlandı.

05 Ocak 2024 Cuma 19:45
70 Okunma
OCAK AYI MECLİS 2. TOPLANTISI TAMAMLANDI

Düzce Belediye Meclisi 2024 yılı Ocak ayının son toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkanvekili Hüdaver Gösterişli tarafından
yönetilen 2. oturumda komisyonlara havale edilen 20 gündem maddesi görüşüldü.

Bir önceki oturumun meclis tutanak özetinin oylanmasıyla başlayan toplantıda, komisyonlara havale edilen sözleşmeli personel ücret
belirlenmesi, Zabıta ve İtfaiye personelinin 2024 yılı fazla mesai ücretleri, geçici işçi vizesi, servis araçları yönetmeliği, ticari otopark yönetmeliği ile imarla ilgili gündem maddelerinin oylaması gerçekleştirildi.
Toplantı, oylamaların ardından bir sonraki toplantının 5 Şubat Pazartesi günü saat 18.00’da yapılması kararlaştırılarak sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.