28 Nisan 2024

NARKODİK ŞUBE UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkodik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda metamfetamin, esrar, hassas terazi ve otomatik av tüfeği ele geçirildi.

08 Ocak 2024 Pazartesi 00:00
148 Okunma
 NARKODİK ŞUBE UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Düzce  Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Düzce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak çalışmalarında uyuşturucu madde ticareti yapanlara göz açtırılmıyor.
Uyuşturucu madde ticareti yapan 15 suç kaydı bulunan Ö.Z. (41), uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 9 suç kaydı bulunan A.S. (38) isimli şahısların üzerlerinde ve ikametlerde arama yapıldı. Yapılan aramada 0.6 gram metamfetamin, 6 gram esrar, 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi ve 1 adet otomatik av tüfeği ele geçirildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.