13 Mayıs 2024

Muğladan Yola Çıkan Türk Bayrağını Teslim Aldılar

Muğlada Kurulan Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneğinin Türk Kadınının Zaferi Projesi Kapsamında 19 Mayısta Muğladan Yola Çıkardıkları Bayrağımızı, Sakarya Kadın Bisikletçilerinden Düzceli Kadın Bisikletçiler Teslim Aldı.

07 Haziran 2018 Perşembe 13:58
335 Okunma
Muğladan Yola  Çıkan Türk Bayrağını Teslim Aldılar

Muğlada kurulan Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneğinin Türk Kadınının Zaferi projesi kapsamında, 19 Mayıs günü yola çıkardıkları Türk Bayrağını 81 İli dolaştırarak 30 Ağustos günü yine Muğlaya ulaştıracaklar.Dün akşam saatlerinde Sakaryadan kadın bisikletliler tarafından getirilen Bayrağımız, Düzceli bisikletlilere telsi edildi. Şanlı bayrağımızı teslim alan Düzceli kadın bisikletliler bayrağımızın ulaşacağı bir sonraki il olan Bolulu bisikletlilere teslim ettiler.
Projeye katılan Fatma Elalmış, Derneğin hayata geçirdiği Türk Kadınının Zaferi projesine Düzce olarak destek verdiklerini söylerken bu projenin hedefinin, bisiklet kullanan kadın sayısını artırmak olduğunu belirtti.
Elalmış, Türk Kadınının Zaferi projesi 81 İlde bisiklet kullanan kadınların bir önceki İlden Türk Bayrağını teslim alarak bir sonraki İle teslim etmesi suretiyle yürütülmektedir. Düzce olarak Bayrağımızı Sakarya İlinden bugün teslim aldık. Biz de Boluya teslim edeceğiz.
Projenin amacı 19 Mayısta Muğladan yola çıkartılan Türk Bayrağını 81 ili dolaştıktan sonra 30 Ağustosta yine Muğla iline teslim etmektir. Bu proje bisiklet kullanan kadınların projesi olup hedefimiz bisiklet kullanan kadın sayısını artırmaktır. Erkek bisikletçi arkadaşlarımız bize destek için yanımızdalar. 19 Mayıs ve 30 Ağustos tarihinde bu ülkeyi kurmak için kadın erkek, genç yaşlı hep beraberdik, şimdi de bisiklet kullanımı dahil her alanda birlikte olmayı diliyoruz. Dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.