20 Nisan 2024

Milletvekili Yılmaz,, Veteriner Hekimleri Hatırlattı

MHP DÜZCE Milletvekili  Ümit Yılmaz, veteriner hekimlerin “Sağlıkta şiddet Yasasına dahil edilmeleri gerektiğini” belirterek :” Mehmet Akif Ersoy’a saygımız ve sevgimiz gereği veteriner hekimlerimizi de en yakın zamanda yasaya dahil edelim “ diyerek Veteriner Hekimlere sahip çıktı.

21 Mayıs 2020 Perşembe 11:30
348 Okunma
Milletvekili Yılmaz,, Veteriner  Hekimleri  Hatırlattı

Milletvekili Yılmaz mecliste yaptığı gündem dışı konuşmada şu görüşleri savundu: “Halk sağlığını korumak adına sağlık hizmeti veren veteriner hekimlerimiz temel gıda malzemesi olan hayvansal gıdaların üretim aşamasının en başından soframıza ulaşana kadar her aşamasında her türlü zorluğa karşı görevlerini yapmaya çalışmaktadır. Hiçbir koruma güvencesi olmadan sahada gecenin hangi saati olursa olsun görev yapan veteriner hekim arkadaşlarımızın sağlıkta şiddet yasasına dün akşam dahil edilmemeleri kendilerini oldukça incitmiştir.
Veteriner hekimlerin eğitimlerinde almış oldukları zorlu tıbbi dersler g
örmezden gelinmiş ayrıca daha önceki epidemi ve pandemilerde hizmetleri hiç değerlendirilmemiştir. Milli şairimiz Mehmet akif ersoy a olan saygımız ve sevgimiz gereği veteriner hekimlerimizi de en yakın zamanda bu yasaya dahil edelim diyor, sağlık ve sağlıkçı denince doktor merkezli düşünceden sıyrılmamız gerektiğini düşünüyorum.”

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.