29 Mart 2024

Millet Bahçesi Projesi Hakkında Bilgilendirildiler

Düzce Belediye Meclis üyeleri belediyenin ‘Millet Bahçesi’ projesi hakkında bilgilendirildiler.

30 Temmuz 2020 Perşembe 23:15
398 Okunma
Millet Bahçesi Projesi Hakkında Bilgilendirildiler

Belediye Başkanı Yardımcısı Celal Kasapoğlu alanda Ak parti, İyi parti ve MHP’li Meclis üyelerine projenin detayları konusunda bilgi verdi.
Belediyenin Avni Akyol, İnönü parkı ve Anıtpark alanını kapsayan Millet Bahçesi 1’inci etap projesi konusunda Meclis üyeleri söz konusu alanda inceleme yaptılar. 
AK parti Meclis Grubu Başkanı Hasan Günden incelemeyle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Günden CHP’li meclis üyelerinin katılmadığı inceleme konusunda şu bilgileri verdi: “ Düzce Belediyesi Meclis Üyesi arkadaşlarımızla, Kent merkezimizde Millet Bahçesi 1. Etap  proje alanımıza gittik.
Yapımına başlanan ve 300 gün içerisinde tamamlanması planlanan Millet Bahçesi 1. Etap projemizdeki detaylar ve başlayan çalışmalar ile ilgili Başkan Yardımcımız sayın Celal Kasapoğlu ve danışmanı sayın Hamit Erdoğan beyler proje sahasında bizleri bilgilendirdiler. Proje alanı Yaklaşık 30 bin metrekare büyüklüğünde ve şehrimizin marka projelerinden birisi.İnşallah önümüzdeki yaza kadar tamamlanacak ve Bakanımız, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün Şehrimiz halkına, gençlerimize, çocuklarımıza geleceğimize çok güzel bir armağanı olacak.Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.