28 Nisan 2024

MHP’nin Adayları Görücüye Çıkıyor.

MHP Düzce Teşkilatı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Düzce İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını görücüye çıkarıyor.

16 Ocak 2019 Çarşamba 19:00
574 Okunma
MHP’nin Adayları Görücüye Çıkıyor.

31 Mart Yerel Seçimleri için MHP Düzce İl, İlçe ve Belde Teşkilatlarının Belediye Başkan Adaylarının tanıtım toplantısı yapılacak. Düzce Merkezde yer alan 18 Temmuz Spor Salonunda 19 Ocak Cumartesi Günü saat 17:00’da yapılacak olan tanıtım toplantısına MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık tüm Düzceli hemşerilerini davet etti.
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, ın yazılı olarak yaptığı   açıklamada  Düzce için el ele diyerek çıkmış olduğumuz hizmet yolunda aday tanıtım toplantısı yapacağız. Tanıtım toplantımıza tüm Düzceli hemşerilerimi davet ediyorum. Düzce Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının da tanıtılacağı toplantımıza Tüm Düzce halkımız davet ediyorum .

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.