10 Mayıs 2024

MHP'NİN ADAYI KOLOĞLU

MHP’nin Cumayeri Belediye Başkan Adayı Mustafa Koloğlu oldu.

13 Ocak 2024 Cumartesi 15:30
146 Okunma
MHP'NİN ADAYI KOLOĞLU

Tecrübeli Başkan Mustafa Koloğlu, Başkanlık için yeniden aday gösterildi. Koloğlu adaylığı ile ilgili açıklamasında, “MHP Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdirleri ile MHP Cumayeri Belediye Başkan Adaylığımızı, İl Başkanımız İlhami Caboğlu tarafından şahsımıza tebliğ edildi. 
Bu süreçte desteklerinden dolayı başta İl Başkanımız olmak üzere İl ve İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 
Sevdamız Cumayeri parolamızla siz değerli hemşehrilerimizin destek ve dualarıyla İlçemizin değerlerine değer katacağız inşallah” dedi.
Koloğlu’nun adaylığının kesinleşmesiyle birlikte Cumayeri’nde siyasetin hareketlenmesi bekleniyor. Seçimin en güçlü isimlerinden biri olan Koloğlu, iki dönem belediye başkanlığı tecrübesini önümüzdeki dönem de Cumayeri’nin gelişip kalkınması için kullanacak. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.