27 Nisan 2024

“MHP’den Gövde Gösterisi”

MHP Düzce Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı.

20 Ocak 2019 Pazar 01:00
912 Okunma
“MHP’den Gövde Gösterisi”

MHP Düzce Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısında  MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu, seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. 
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Akçakoca İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Okan Yanmaz, Cumayeri Belediye Başkan Adayı Mustafa Koloğlu, Gölyaka Belediye Başkan Adayı Murat Altundal, Yığılca Belediye Başkan Adayı Rasim Çam, Çilimli Belediye Başkan Adayı Ömer Demrtaş, Kaynaşlı İlçe Belediye Başkan Adayı Birol Şahin, Gümüşova Belediye Başkan Adayı Muharrem Tozan ile Boğaziçi Belde Belediye Başkan Adayı İlyas Danış ve Beyköy Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Demirci’nin  tanıtıldığı toplantıya MHP Genel Merkez MYK Üyesi Avukat  Bahadır Alperen, Bolu ve Sakarya MHP il Başkanları ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 
“DÜZCE 1 NİSAN GÜNÜ BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”
MHP Genel Merkez MYK Üyesi Bahadır Alperen, toplantıda yaptığı konuşmada Cumhur ittifakının önemi vurgulayarak “cumhur ittifakı milletimizi devletimizin refahı için önemlidir. Düzce’den güzel haberler bekliyorum.. Erdoğan Bıyık ve diğer ilçe başkanlarımız Allah nasip ederse 1 Nisan günü Düzce’yi belediyecilikle tanıştıracaktır.” Şeklinde konuştu. 
YILMAZ:”CUMHUR İTTİFAKI ZİLLETE İLLETE BENZEMEZ”
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yaptığı konuşmada cumhur ittifakının önemi üzerinde durdu: “Cumhur ittifakı zillete illete benzemez” dedi: Benden memnunsanız, belediye başkan adaylarına da destek verin” diyen Milletvekili Yılmaz, Düzce’nin memleketimizin çok güzide ve çok ilginç bir kenti olduğunu hatırlatarak Düzce’de yaşayanların özelliklerini de sıraladı. Milletvekili Yılmaz:“ Bu ruh Allah’ın izniyle her zaman bu memlekette bu topraklarda var. Peygamber Efendimizin yanında Bedir Savaşında nasıl durmuşsa Türk İslam ülküsü, nasıl Çanakkale’de bayrak açmışsa, nasıl Kocatepe’de şehit olmuşsa bu ruhla bu inançla, bu seçimleri de öyle domine edecektir. İnşallah seçimlerde MHP kadrolarına değer verecektir ve MHP kadroları bu seçimleri en iyi şekilde atlatacaktır.” dedi: Milletvekili Yılmaz  konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Ayağınızdan çamur eksik olmasın. Sırtınızdan ter eksik olmasın. 31 Mart seçimlerini Allah’ın izniyle hepimiz bu seçimlerde elimizden gelen gayreti gösterelim diyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum. 
CABOĞLU: “DÜZCE’NİN ELİ AYAĞI OLDUK, HAKKINIZI YEDİRMEYİZ”
MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da göreve geldikleri gün milletvekiliyle birlikte sahada çok titiz çalışmalar yaptıklarını belirterek 24 haziran seçimlerinde itiraz sürecini hatırlatarak “Düzce’nin  en iyi şekilde eli, ayağı kulağı olduk mu. Böyle bir hakkı yediremezdik ki ”dedi:Ayrıca rakiplerine seslenen Caboğlu, “Düzceliler zamanında size şans verdi” dedi. Caboğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye 2 belde ve 7 ilçe belediye başkan adayı davet edildi. Her belediye başkan adayı kendilerini tanıtarak kısaca hedeflerini sıraladılar.
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık sahneye  “Yeşil Düzce diyecek”, “Trafik sorununu çözecek” sloganları ile platforma çıktı. Ayrıca  Bıyık’ın konuşmasından önce, hazırlanan slayt gösterisinde, Düzce için vaatleri ve hayata geçirmek istediği projelerin gösterimi yapıldı.
BIYIK:“SEVGİ VE GÜVENLE GELİYORUZ”
“Bizler MHP olarak 31 Mart seçimlerinde Düzce’de büyük bir başarıya imza atmak için çalışıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan  Bıyık: Bu azim sadece bende değil partimizin her kademesinde gönül vermiş teşkilat mensuplarımızda da görüyoruz. Bu azimle yola çıktık. İnşallah gece gündüz tüm ekip arkadaşlarımızla çalışıp MHP olarak galip çıkacağız. İçi boş vaatlerle değil uygulanabilir projelerle yola çıkıyoruz. Gelecek nesillerle yaşanabilir bir kent bırakmak hepimizin temel görevidir. Düzce’nin aslında en büyük sorunu sevgi ve güven eksikliğidir. Belediye yalnızca su kanalizasyon gibi hizmetleri değil, Düzce halkına sevgi ve kucaklayıcı da olmalıdır.
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık: “Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara çözüm getirmektir. Belediyecilik herkesin derdine deva olan herkesin derdine dertlenen bir belediyecilik olmalı. Çünkü Düzce’de yaşayan herkes milletimizin onurlu evlatlarıdır. Belediye demek umut demek, uzlaşma demek, uzakları yakın eden uygarlık demek, belediye demek kardeşliktir. Belediye demek açı doyuran üşüyeni ısıtan toplumsal bir milletin darda kalmışlarını sarıp sarmalayan kutsal bir görevdir. İnsanla ilgili kaygı beklemeyen belediyeler, kansız damar, yaysız ok gibidir. Nitekim belediyecilik, doğru, dürüst, helal yoldan insanlığa hizmet etmek demektir. MHP olarak üretken belediyecilik anlayışımızla bizim yönetimimizde bulunan bütün belediyelerde iman, gönül, vicdan, aşk, sevda, özveri vardır. Milletimin öz değerlerine bağlılık vardır.” dedi
Milletvekili Yılmaz Programın sonunda “31 Mart seçim sonuçları resmileşene kadar sakın sahayı, adayı yalnız bırakmıyorsunuz. Son ana kadar resmi sonuçlar açıklanana kadar sandıklarınıza, oylarınıza sahip çıkıyorsunuz. Sakın rehavete kapılmayın. Sizden bunu istiyorum. Yoksa başarıya ulaşmamız mümkün değil. Adayımızın, sandığımızın, seçmenimizin yanında olacağız.
Aday tanıtım programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.