28 Nisan 2024

MHP. Belediye Başkan Adayları Omuz Omuza

Henüz Düzce’de Belediye Başkan Adayı belli olmayan Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediyesi aday adayları omuz omuza görüntü ve birlik beraberlik mesajları veriyor.

21 Aralık 2018 Cuma 21:00
1702 Okunma
MHP. Belediye Başkan Adayları Omuz Omuza

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı kim olacak sorusunun cevabı Düzce kamuoyu tarafından merakla beklenirken, MHP’nin muhtemel adayları bir araya gelerek, omuz omuza, dostane bir şekilde görüş alışverişinde bulunuyor.
MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları Erdoğan Bıyık, Celal Kasapoğlu, Cemal Aksan, Hilal Kaşkır, Halil Uzun ve partililer bir araya gelerek 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için istişarede bulundular.
MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık, aday adaylarının omuz omuz olmasıyla ilgili olarak “ MHP Adayları olarak bizler Düzce’ye hizmet etmek için yola çıktık. Bazıları bizlerin arasını açma adına girişimlerde bulunduklarının farkındayız ancak amaçlarını geçmişte olduğu gibi günümüzde de bulaşamayacaklar. MHP olarak bizler mevkii makam uğruna değil, hizmet etmek için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Genel Merkezimiz kimi takdir ederse o aday olacak, hatta belediye başkanı olacak ancak aday adayları olarak bu süreçte bizler birbirimizden ayrılmayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.