28 Mart 2024

Mezarlıklarda Yabani Ot Temizliği Sürdürülüyor

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelinde mezarlıklarda yabani ot temizliği ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

14 Temmuz 2020 Salı 20:30
319 Okunma
Mezarlıklarda Yabani Ot Temizliği Sürdürülüyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat bir ortamda yapmaları için kentteki tüm mezarlıklarda yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışması başlatmıştı.

Şehir Mezarlığındaki çalışmalarını tamamlayan ekipler, Azmimilli Mahallesi, Gazhane Caddesi mevkiinde bulunan Şehitler Mezarlığında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, sırt tırpanı ile yabani ot temizliği yaptıktan sonra yabancı otların yeniden yeşermemesi için ilaçlama çalışması yapıyor. 

Ekipler, Tokuşlar, Çavuşlar, Sarayyeri, Körpeşler, Arapçiftliği, Akınlar, Sancaklar, Karahacımusa, Darıcı, Nalbantoğlu, Sallar, Uzun Mustafa, Dedeler, Soğukpınar, Şıralık, Akpınar ile Ağa Mahallelerinde ve Bahçeşehir bölgesi olmak üzere mezarlıklarda yabancı ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarının tamamlandığını belirtti. 

Bayrama kadar tüm mezarlıkların ot temizliğinin biteceğini belirten ekipler, “Kurban Bayramında mezarlıkları ziyaretlerde bulunmak isteyen vatandaşlar, yakınlarına temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda dua edebilecek, gerekli ziyaretlerini daha iyi bir şekilde gerçekleştirecekler” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.