19 Mayıs 2024

MECLİS, TEMMUZ AYI İLK TOPLANTISINDA 17 GÜNDEM MADDESİNİ GÖRÜŞTÜ

Düzce Belediyesi 2023 yılı Temmuz ayı meclis toplantılarının ilki meclis başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda görüşülen 17 gündem maddesi komisyonlara havale edildi.

04 Temmuz 2023 Salı 11:00
147 Okunma
MECLİS, TEMMUZ AYI İLK TOPLANTISINDA 17 GÜNDEM MADDESİNİ GÖRÜŞTÜ

 
Düzce Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantılarının birincisi 17 gündem maddesinin görüşülmesi ile başladı.
Meclis Başkanvekili Hüdaver Gösterişli, toplantının başlangıcında İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gönültaş’ın istifasının ardından CHP kontenjanından meclise giren Osman Çelebi’ye hayırlı olması dileklerini paylaştı.

Ardından bir önceki meclis tutanak özetinin oy birliği ile kabulünün ardından gündem maddelerine geçildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna Kudret Taş, İmar Komisyonuna Osman Çelebi, 5 Yıllık İmar Programı komisyonuna Leyla Ağan ve Basri Karslıoğlu ile Hukuk Komisyonuna ise Emre Güleç meclis üyelerinin oy birliği ile seçildi.
Gelir tarifesi, Tarife Değişikliği, Yetki Verilmesi başta olmak üzere imar planı değişikliklerine yönelik görüşülen diğer gündem maddeleri ise komisyonlara havale edildi.
Meclis, 6 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 19.00 da ikinci oturum için yeniden bir araya gelecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.