19 Nisan 2024

"MASAR İNŞAAT,TÜRKİYE'DE DÜZCE' Yİ ÜST SEÇTİ"

35 yıldan bu yana, Mısır,Suudi Arabistan ve Süriye de inşaat alanında dev projelere imza atan Masar İnşaattan Düzce’dede yatırım gerçekleşti.

18 Temmuz 2019 Perşembe 00:30
1002 Okunma

Tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısında projenin lansmanı yapıldı. Lansman sonrasında düzenlenen basın toplansında konuşma yapan Masar İnşaat Sahibi Ahmad  Ghassan Altınawı, Düzce’nin turizm açısında çok zengin bir il olduğunu söyledi. 
Düzce’de yaklaşık 65 milyon TL’lik, 238 daire ve 16 ticari üniteden oluşan Masar Tower projesinin satış ofisinde gerçekleşen toplantıya Düzce belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım sağladı. 
Düzce’de yaklaşık 65 milyon TL’lik, 238 daire ve 16 ticari üniteden oluşan Masar Tower projesiyle sektöre giriş yaparak bu yılın sonunda tamamlanması hedeflenen proje ile yatırımcıları, kira öder gibi uygun ödeme koşulları sunan Masar Tower 51 ay taksitle ödeme ayrıcalığı sağlayacağını da duyurdu.
“Kendi öz kaynaklarımız ve finansal gücümüzle geldik” 
Masar İnşaat Sahibi Ahmad Ghassan Altınaw düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada,Türkiye’deki operasyonları aracılığıyla Türkiye’nin en iyi 10 inşaat firması arasında yer almayı hedeflediklerini belirten Ahmad Ghassan Altınawı, “Kendi öz kaynaklarımızdan oluşan finansal gücümüzle, kredi kullanmadan gayrimenkul ve inşaat sektörüne Düzce’den adım atıyoruz. Bundan 5 ay önce Düzce’de temellerini attığımız Masar Tower projemiz aracılığıyla yatırımcılarımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Düzce Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi arasında giderek değerlenen bir bölgede, 65 milyon TL’lik yatırımla, 238 adet daire ve 16 ticari alandan oluşan projemiz ile Düzce’ye prestij getireceğiz.
"Kira öder gibi ev sahibi yapacağız"
Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlanacağını belirten Altınaw,Kaba inşaatı tamamlanan projemizde yatırımcılarımızı bütçelerini zorlamadan kolaylıkla ev sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda lansmana özel bir kampanya başlattık. Kampanyamız dahilinde faizsiz, vade farksız, 51 ay taksitle ödeme seçeneği sunuyoruz.
Yatırımcılarımız dairelerini oturuma hazır bir şekilde bu senenin sonunda teslim alarak, kira öder gibi evlerini satın alabilecekler. Yatırımcılar, evlerinde oturuma hemen başlayarak, hem ekstra maliyetten kurtulacak hem de hızla değerlenen bir bölge olması itibariyle hemen kazanmaya başlayacaklar.

"Türkiye’nin farklı bölgelerine prestij getirecek" 
Toplantı sırasında Masar İnşaat’ın Türkiye operasyonları hakkında da bilgi veren Ahmad Ghassan Altınawı, Türkiye ekonomisi ile gayrimenkul ve inşaat sektörüne duyduğumuz güvenle, tüm operasyonlarımızı ve finans kaynaklarımızı Türkiye üzerinden yönetme kararı aldık. Türkiye’yi kendi evimiz gibi görüyoruz. Tüm gelişim alanları, güçlü ekonomisi ile hem yatırım hem de yaşamak için çok doğru bir ülke. Kredi kullanmadan, kendi öz kaynaklarımızla ilerleyerek, Türkiye’nin farklı ölgelerine prestijli projeler kazandıracağız. 
"Doğanın içinde yaşam ve çalışma hayatı" 
Ticari alanlara da sahip olan projede birçok hizmetinde müşterilere sunulduğunu belirten Altınawı konuşmasına şu ifadelerle devam etti: “Doğanın içinde bir yaşam ve çalışma hayatı vaat eden Masar Tower’ın ticari alanlarında ise, her türlü ihtiyacı karşılayabilen kuaför, market, kuru temizleme, cafe, restoran alanları yer alıyor. 
Sosyal donatıların ağırlığının hissedildiği projede 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. Projenin sosyal donatı alanlarında otopark, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkları, kamelya alanları, basketbol sahası, fıtness center, içerisinde bilardo, langırt bulunan oyun alanları yer alıyor.

"Masar İnşaat Düzcespor'a destek olacak mı? 
Düzenlenen basın toplantısının ardından habercilerin sorularını yanıtlayan Masar İnşaat Sahibi Ahmad Ghassan Altınawı Düzcespor’a destek verecek misiniz sorusuna bende bir sporcuyum. 20 sene futbolla uğraştım. Düzcespor’a destek olacağım konusunda şüpheniz olmasın. Araştırıp, çalışma yapacağım.” ‘Düzce’den birçok kişiden davet aldık’ Düzce’ye nasıl yatırım yapma kararı aldığını anlatan Altınawı,sadece bir kişiden değil birçok kişiden davet aldık.
Düzceli insanlar çok iyi ve çok misafirperver insanlar. Misafirlerine nasıl davranmaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Düzce konumuyla ve yapısıyla çok zengin bir şehir. Türkiye’de turizm açısında değer verilmesi ve yatırım yapılması gereken bir yer. Biz de bu nedenle buraya yatırım yapma kararı aldık. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.