28 Nisan 2024

Küçük Vali Dağlıyı Ziyaret Etti.

Düzce'ye hizmet için bu kez İYİ Parti ve CHP ittifakıyla seçmenin karşısına çıkan Başkan Adayı Ömer Küçük, parti yönetimleri ile birlikte Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı 'yı makamında ziyaret etti.

16 Ocak 2019 Çarşamba 15:00
452 Okunma
Küçük Vali  Dağlıyı  Ziyaret Etti.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi siyasi partiler hazırlıklara ve başkan adayları ise ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Düzce'nin yönetiminde söz sahibi olmak isteyen seçimin iddialı adaylarından Ömer Küçük'ün kurumlara yönelik ziyaretlerinin ilk durağı Düzce Valiliği oldu.   İYİ Parti ve CHP’nin ortak Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Adayı Küçük'e CHP İl Başkanı İlhan Duru ve İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.  Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Düzce'ye dair görüş alışverişinde bulunuldu. Halkın takdiriyle belediye başkanı seçilmesi halinde memleketi için hayata geçirmek istediği çalışma ve projelerden bahseden Başkan Adayı Ömer Küçük, birlik ve beraberlik içerisinde Düzce'yi Düzceliler ile yönetmek istediğini söyledi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı da çıktığı adaylık yolunda kendisine başarılar diledi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.