19 Mayıs 2024

KUBİLAY'A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Düzce’de Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Düzce Şubesi (TÜFAD) tarafından gelenek haline getirilerek Düzce’ye hizmet etmiş spor adamlarının isminin verildiği gelişim semineri bu yıl Bayram Ali Kubilay adına düzenlendi.

06 Haziran 2023 Salı 17:15
205 Okunma
KUBİLAY'A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

utbolda gelişen çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. Seminere katılan antrenörler 2 yıl boyunca futbol kulüplerinde görev yapabilme hakkı kazandı.
TÜFAD Düzce Şubesi Başkanı Murat Şahabe de düzenlenen seminerle ilgili antrenörlere bilgi verirken seminere, kendilerine hiçbir zaman maddi-manevi desteklerini esirgemeyen, kapısı çalındığında geri çevirmeyen TÜFAD üyesi ve Düzcespor Kulübü eski başkanı Bayram Ali Kubilay’ın ismini verdiklerini belirtti.
Plaket vermek üzere Bayram Ali Kubilay’ı sahneye davet eden Şahabe, plaketini vermek üzere ise Kubilay’ın antrenör olan iki oğlu Serdar Samet Kubilay ve Ömer Faruk Kubilay’ı davet etti.Spor adamı kimliğiyle hafızalarda yer eden Bayram Ali Kubilay, yetiştirdiği sporcu oğullarından plaketini aldı.
TÜFAD iş birliğiyle Bayram Ali Kubilay adına düzenlenen Zorunlu Gelişim Semineri, başarıyla tamamlandı. Bayram Ali Kubilay’a hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi.
Program, fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.
 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.