29 Nisan 2024

Kubilay Ailelerinin Acı Kaybı...

Düzce'nin sevilen ismi Osman Nuri Kubilay Gürcü çiftlik Köyündeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

07 Mayıs 2019 Salı 00:30
504 Okunma
 Kubilay  Ailelerinin Acı Kaybı...

Uzun yıllar köy muhtarlığı ve Cami Derneği başkanlığı yaparak yaşadığı Gürcü çiftlik Köyü'nün gelişmesinde önemli rol üstlenen Düzce'nin sevilen ismi Osman Nuri Kubilay Gürcü çiftlik Köyü'ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Merhum Kubilay bugün son yolculuğuna uğurlandı. Düzce protokolü ve sevenleri kederli aileyi bu acı günlerinde yalnız bırakmadı.
İş insanı ve Gürcü Kültür Derneği Başkanı Aydın Kubilay'ın babası, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Ali Kubilay' ın ağabeyi,  Osman Kubilay kalp krizine yenik düşerek hayatını kaybetti.
Gürcü Çiftlik Köyü'ndeki evinde kalp krizi geçiren Kubilay'ın 112 acil servis ekibince yapılan ilk müdahalesinde kalbinin durmuş olduğu belirlenmesine rağmen Düzce Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi' ne kaldırıldı. Kubilay burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Düzce'nin tanınan ve sevilen ismi Osman Nuri Kubilay'ın cenazesi bugün toprağa verildi. Köy mezarlığında cenaze namazını İl Müftüsü Hüseyin Can kıldırdı.
Cenazeye Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, siyasiler, ile merhumun sevenleri katıldı. Kalabalık bir cemaat eşliğinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhumun naaşı köy mezarlığında toprağa verildi.
Gündem 81 Haber Ajansı ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı Kubilay ailesine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.