19 Mayıs 2024

KONURALP COŞKUN SABAH VE AYŞE TAŞ İLE COŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 7. Düzce Otları Bereket Festivalinin ilk gününde düzenlenen ve Coşkun Sabah ile Ayşe Taş’ın sahne aldığı Türk Müziği konserlerinde yaptığı konuşmada, “Bizim öz müziğimiz Türk müziğidir. O yüzden Türk Müziğinin yaşaması, büyümesi, güçlenmesi için inşallah önümüzdeki günlerde hem TRT ile hem Kültür Bakanlığımızla görüşmelerimiz olacak” dedi.

08 Temmuz 2023 Cumartesi 12:45
218 Okunma
 KONURALP COŞKUN SABAH VE AYŞE TAŞ İLE COŞTU

Düzce Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde bu yıl 7’ncisi düzenlen ‘Düzce Otları Bereket Festivali’ il gününün finali Türk Müzğinin iki güçlü sesi Coşkun Sabah ve Ayşe Taş konseri ile yapıldı.Konuralp Antik Kenti ev sahipliğinde 3 gün sürecek festivalin ilk gününde birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliklerle güzel bir gün geçiren Düzceliler, festivalin ilk akşamında düzenlenen Türk Müziği konserleriyle coşkulu zaman geçirdi.

İLK OLARAK COŞKUN SABAH SAHNE ALDI
İlk olarak sahneye çıkan udi sanatçı Coşkun Sabah, sevilen parçalarından oluşan repertuarı ile alanı dolduran vatandaşlarla buluştu. Konserin ardından sahneye çıkan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Sabah’a teşekkürlerini iletti. Özlü, “Sizleri tekrar Düzce’de görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu konseri burada sizinle yapmaktan mutluyuz, memnunuz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek kendisine plaket takdiminde bulundu.

BAŞKAN ÖZLÜ, AYŞE TAŞ’IN PARÇALRINA EŞLİK ETTİ
Daha sonra sahneye çıkan Türk Müziğinin bir diğer değerli sanatçısı Ayşe Taş’ta Sanat müziğinin eşsiz parçalarını izleyiciler ile birlikte seslendirdi. Başkan Özlü’de Ayşe Taş’ın seslendirdiği parçaların bazılarına eşlik etmeyi ihmal etmedi.

TÜRK MÜZİĞİNİN YAŞATILMASI İÇİN ÇABA SARF EDİLECEK
Konserin ardından sahneye çıkan Başkan Dr. Faruk Özlü, “Bu akşam için Ayşe Taş hanıma çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir konser güzel bir musiki ziyafeti için teşekkürlerimi iletiyorum. Türk Müziğini niye seviyoruz. Çünkü Türk Müziğinde usul var. Edep var adap var. Başka müziklerde var ama bizim öz müziğimiz Türk müziğidir. O yüzden Türk Müziğinin yaşaması, büyümesi, güçlenmesi için inşallah önümüzdeki günlerde hem TRT ile hem Kültür Bakanlığımızla görüşmelerimiz olacak” diye konuştu.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.