19 Mayıs 2024

KOM Ekipleri Makaron ve Kaçak Sıgara Ele Geçirdi

Düzce Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri bir ikamet ve müştemilatında yaptıkları aramada makaron ve kaçak sigara yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 17:30
233 Okunma
KOM Ekipleri Makaron ve Kaçak Sıgara Ele Geçirdi

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Musabey köyünde bir ikamet ve müştemilatında yaptıkları aramada 1 adet otomatik sıgara sarma makinası,2 adet sigara sarma makinesinde kullanılan kompresör, 2 adet hava ve nemlendirme makinesi, 35 bin 800 içi tütün doldurulmuş makaron sigara, 78 paket 1 kilogramlık tütün, 15 kilogram açık kıyılmış tütün ve 177 bin adet boş makaron ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak 1 şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmaktadır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.