13 Mayıs 2024

KOLOĞLU; İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü başkanlık görevi boyunca ihtiyaç sahipleri vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

22 Aralık 2023 Cuma 19:00
165 Okunma
KOLOĞLU; İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.

5 yıldır, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların yanında olmaya devam eden Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu,  son olarak Orta mahalle ve Çevrik mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların  isteklerini yerine getirdi.


İhtiyaç sahibi vatandaşların elektrikli bisiklet taleplerini yerine getiren Başkan Koloğlu, talep edilen elektrikli bisikletleri ihtiyaç sahiplerine teslim etti.Başkan Koloğlu’nun jesti karşısında duygularını gizleyemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Koloğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.