3 Mayıs 2024

KIRMIZI LACİVERTLİ TAKIMIMIZ ZORLU DEPLASMANDA

TFF.2.ligi kırmızı grupta 2023-2024 futbol sezonunda mücadele eden Düzce Cam Düzcespor kendisi gibi 25 puana sahip olan Karaman Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

30 Ocak 2024 Salı 12:30
84 Okunma
KIRMIZI LACİVERTLİ TAKIMIMIZ ZORLU DEPLASMANDA

Ligin 2.devresinde yapılan transerferlerlerde bazı futbolcuların gideni arattıkları görülürken,katkı veren futbolcularında bulunduğu görülüyor.Ligin ikinci devresinin birinci karşılaşmasını deplasmanda ağır zeminde soğuk bir havada oynanan Belediye Derincespor karşılaşmasından  beraberlikle dönmüş, ardında sahasında ligin şampiyon adaylarında Amed Sportif Faaliyetler karşısında 3-0 mağlup olmuştu.

Ligin 24.haftasında aynı puana sahip olan her iki takım için hayati bir karşılaşmada Karaman Futbol Kulübü karşısında kırmızı lacivertti Düzce Cam Düzcespor cezalı ve sakat futbolcuların yerine sahada mücadele edeçek futbolcularla alacağı puan puanlarla dönmesi beklenirken,04-02-2024 Pazar günü sahasında  grubunda 6.sırada bulunan İsparta 32 spor karşılaşmasında alaçağı galibiyetle üst sıralarda yer alması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.