23 Nisan 2024

KESKİNDEN "KESKİN" AÇIKLAMA

Ak Parti İl Başkanı Keskin CHP. grup başkanvekili Özkoç' u istifaya davet etti.

05 Mart 2020 Perşembe 22:15
1008 Okunma
KESKİNDEN

 AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamada CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’u istifaya davet ederek ,yerel gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.
Keskin:"Suriye'de kendi halkını katleden bir zalim rejime ve terör örgütlerine karşı amansız mücadele veriyoruz. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. 
Şehitlerimiz var gazilerimiz var. Şehitelrimize Allahtan rahmet yaralılarımıza şifalar diliyoruz."diyerek başladığı sözlerine şöyle devam ett: 
"CHP.Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu ve  CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un birlik ve beraberliğimizin teminatı Cumhurbaşkanımıza karşı ağır bir şekilde  saldırıyor. Her bir Türkiye sevdalısı buna sessiz kalamaz. Biz de sessiz kalamayız.Engin Özkoç derhal istifa etmelidir"

"AMACIMIZ DÜZCE İÇİN BİR ÇİVİ ÇAKMAKTIR"
Yalanlarla siyaset yapılmayacağını belirten Keskin,İYİ Parti Düzce teşkilatı ve İl Başkanı basının karşısına geçip “Düzce Belediyesi’nde 300 tane işçi çıkartılıyor işçi kıyımı var” diye yalan yanlış ifadeler kullanıyorlar. Biz AK Parti olarak Düzce’de bir birlik ve beraber ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız Düzce için birlik ve beraberliktir.Buna uyulmaması üzücüdür." 
 
"SANAYİ ÇARŞISINI BİTİREMEYENLER BİR ŞEY SÖYLEYEMEZLER"
Eski sanayi çarşısına yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Cumartesi günü kültür merkezinde  saat  16.00 da sanayi esnafları ile bir araya gelineceğini belirten Keskin, yapılacak olan kentsel dönüşümde nelerin yapılması gerektiğini oradaki esnafa soracaklaını ve ortak bir proje için çalıştıklarını söyledi.  
"DİMDİK AYAKTAYIZ,MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ”
Düzce’de bazı basın kuruluşlarına eleştiriler getiren Keskin,Düzce’de algılarla dedikodular ile bize hiçbir şey sormadan  tutup da köşelerinde yazı yazanlara karşı bizde susacak değiliz. Artık bu partide bir yıldır har vurup harman savurma devri bitmiştir. Kimse bu parti üzerinden nemalanamaz.  İl başkanı Keskin'in konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.