27 Nisan 2024

Keskin Uyumlu Bir Kadro Uluşacak

Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı İçin Gözler Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin'de...

02 Nisan 2018 Pazartesi 19:10
342 Okunma
Keskin Uyumlu Bir Kadro Uluşacak

TSO. seçilen meclis üyelerinin yarısından fazlasını AK Partili isimlerin oluşturması "AK Parti'nin adayı koltuğa oturacak" görüşünü ortaya çıkarırken ,yeni dönemde görev yapacak 31 meclis üyesi belirlendi. Bu üyeler arasında AK Partili isimlerin çoğunlukta olması ise partinin işaret edeceği adayın başkanlık koltuğuna oturacağını gösterdi.
Parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Keskin, TSO seçimlerinde birinci aşamanın komite üyelerinin belli olduğunu belirterek, sıranın meclis ve yönetime geldiğini hatırlattı.
TSO' nun yeni yönetiminin AK Parti İl Teşkilatı ile uyumlu bir çalışma yürütecek bir kadro olacağından şüphe duymadığını vurgulayan Keskin, "İnşallah bu şekillenme de başta Sayın Bakanımız Faruk Özlü, milletvekillerimiz ve bizimle uyumlu bir kadro olacağından biz şüphe etmiyoruz. İnşallah güzel bir kadro ile Düzcenin yarınlarının daha güzel olması adına biz TSO ile uyumlu bir çalışma dönemi geçireceğimizi düşünüyoruz." dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.