6 Mayıs 2024

Keskin Siyasi Parti Stantları Gezdi

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ak Parti Gençlik Kolları Tarafından Açılan Partinin Seçim İcraatlarının Ve Milletvekillerinin Tanıtımının Bulunduğu Stantları Gezdi.

14 Haziran 2018 Perşembe 21:57
400 Okunma
Keskin Siyasi Parti Stantları Gezdi

24 Haziran seçimlerinde AK Partiye destek ziyaretlerine devam eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, şehir merkezinde açılan stantlarda gençlerle sohbet etti, vatandaşları AK Partiye üye yaptı. Keskin, Spor Sokak girişinde yan yana bulunan İyi Parti, CHP ve MHP stantlarını da gezerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Önümüze çıkan engelleri aşmak için, Türkiye'de istikrarı güçlendirmek için önemli bir seçim arifesindeyiz. Ama bizim sorumluluğumuz, sizin sorumluluğunuz, sadece Türkiye'ye ile ilgili değil, sadece 80 milyonla ilgili değil, bugün dünyada sesi olduğumuz, vicdanı olduğumuz, her zaman yanına koştuğumuz, yol getirdiğimiz, hastane yaptırdığımız mazlumlara karşı da sorumluluğumuz var dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.